Mikä on Hiidenpeli?

Hiidenpeli-hanke sai alkunsa Pekka Koukkulan ideana Huhtikuussa vuonna 2016 silloisen Doorway Games -nimisen yrityksen kokeellisena hankkeena kerätä kaikki Suomalaisten suunnittelemat ja kotimaassa valmistetut lauta- ja korttipelit yhteen paikkaan josta ne helposti löytyisi.

Hiidenpeli-hanke kiersi vuoden 2016 harrastelijoiden suosimissa tapahtumissa, keräten näkyvyyttä myös Doorway Games -yhtiön omille peleille sekä muiden julkaisijoiden peleille. Tapahtumatoiminnan ja -myynnin kulmakivenä tarjosimme asiakkaillemme mahdollisuutta kokeilla pelejämme, pelata kanssamme ja oppia pelin säännöt mahdollisimman helposti. Suosiomme oli tasaisesti noussut aina vuoden viimeisempään tapahtumaan asti.

2017 oli hankala vuosi Hiidenpeli-hankkeen perustaneelle yritykselle Doorway Gamesille joka joutui lopettamaan toimintansa juuri kun Hiidenpeli-hanke oli nousussa. Emme halunneet hyväksi havaitun hankkeen loppuvan joten vuoden 2017 Elokuussa Hiidenpeli vaihtui toiminimeksi ja keulamieheksi valittiin Jussi Lindeberg.

Lautapelikulttuuri on jatkuvassa kasvussa maailmalla, ja meidän mielestämme on erittäin tyhmää, että suomalaisia pelejä ei juurikaan myydä suomalaisille. Me tahdomme muuttaa tämän käsityksen. Haluamme tehdä yhteistyötä lautapelejä myyvien tahojen kanssa, ja kerätä tälle sivulle informaatiota josta hyötyvät kaikki, niin jälleenmyyjät sekä kuluttajat.

Voiko näitä pelejä ostaa meiltä?

Kaikkia katalogissa olevia pelejä ei välttämättä enää valmisteta, joten niiden saatavuus voi olla rajoitettu. Kurkkaa saatavilla olevia tuotteita meidän verkkokaupastamme.

Jos sinulla on ideoita, ajatuksia tai kokemuksia, ota reilusti yhteyttä meihin sähköpostilla ( hiidenpeli [at] gmail.com ).