…and then we held hands.

Arvio 3.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

25,00 

Genre: Kaksin peli, korttipeli

Ikäsuositus: 12+

Julkaisija: LudiCreations

Julkaisuvuosi: 2015

Kategoria: Lautapeli

Kieli: englanti

Pelaajamäärä: 2

Peliaika: 30-45 min

2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

…and then we held hands. on yhteistyöpeli tasapainon löytämisestä. Voiton saavuttamiseksi kahden pelaajan on täytettävä tavoitteet ja saavutettava pelilaudan keskipiste.

Pelaajien tehtävä on yrittää vuorotellen täyttää nykyisen yhteisen tunteen tavoite ja päästä eroon tunne korteista. Heidän on onnistuttava tässä ilman sanallista viestintää, empaattisesti ja aina harkitsemalla toistensa tilannetta pelin aikana.

Pelaaja voi käyttää omia korttejaan tai kumppaninsa, mutta jos heidän liikkeensä estää kumppaninsa seuraavan siirron, pelaajat häviävät pelin. Pelin edetessä tasapaino siirtyy ja he eivät pysty täyttämään kättä uudelleen.

Pelissä on korttipohjainen mekanismi, jossa pelaajat muuttavat ”perspektiiviään” paljastaakseen uuden valikoiman vaihtoehtoja.

Pelaajat voittavat pääsemällä yhdessä keskelle tasapainoisessa tilassa ja yhden vuoron sisällä toisistaan ​​- mikä on melko vaikeaa ja siksi erittäin palkitsevaa, kun saavutetaan.

1 arvio tuotteelle …and then we held hands.

  1. Arvostelu tuotteesta: 3 / 5

    Good post. I learn one thing tougher on completely different blogs everyday. It can all the time be stimulating to read content material from different writers and follow a little one thing from their store. I’d prefer to use some with the content on my weblog whether or not you don’t mind. Natually I’ll offer you a link in your internet blog. Thanks for sharing. http://hellowh983mm.com

    • …and then we held hands. is a LudiCreations game and I don’t have any saying over if someone uses their art and product in their blogs.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *