Dawn of Peacemakers

89,00 

Kategoria: Lautapeli

Kieli: suomi, englanti, saksa

Ikäsuositus: 14+

Pelaajamäärä: 1- 4

Genre: figu, harrastaja, lautapeli, yhteispeli, fantasia, taistelu

Julkaisija: Snowdale Design

Julkaisuvuosi: 2018

Suunnittelija: Sami Laakso

Varasto loppu

Kuvaus

Dawn of Peacemakers on kehittyvä lautapeli, jossa on jatkuva kampanja. Pelaajat ottavat seikkailijoiden roolit, jotka yrittävät saada rauhan aikaiseksi kahden sotivien puolien välillä. Sinun on luotettava ja tehtävä yhteistyötä muiden pelaajien kanssa rauhanomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.Peli koostuu useista skenaarioista, jotka muodostavat jännittävän tarinanhakuisen kampanjan. Laatikossa on useita salaisuuksia ja yllätyksiä, jotka tulevat kohdalle tietyissä vaiheissa kampanjaa. Näin jokainen peli eroaa radikaalisti viimeisistä eikä pelikertoja ole kahta samanlaista. Mikään pelin osista ei kuitenkaan tuhoutu tai muutu, joten voit toistaa mitä tahansa skenaariota niin monta kertaa kuin haluat.

Dawn of Peacemakers on asetettu Daimyriaan, samaan maailmaan kuin sekä alkuperäisen Dale of Merchantsin että Dale of Merchants 2: n kanssa. Vaikka se tapahtuu melkein tuhannella vuodella ennen näitä pelejä, voit havaita monia tuttuja eläimiä. Oletko valmis sukellamaan Daimirin jännittävään maailmaan?

Pelaajat käyttävät kortteja ja vaikuttavat meneillään olevan sodan eri vaiheisiin. Armeijoita ja pelaajan ohjattuja seikkailijoita on edustettuna erittäin yksityiskohtaisilla figuureilla kauniisti kuvitellulla pelilaudalla. Kaikissa skenaarioissa on ainutlaatuinen kartta, joka on rakennettu modulaaristen maastojen avulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.